Vidrigt

Jag är radonsanerare som det står i min lilla text om mig och jag har inte några tankar på att skriva en massa om mitt jobb men nu jobbar jag i ett hus som jag bara måste kommentera. Det är ett topp renoverat hus om man bortser från ena badrummet som dem inte hunnit fixa ännu. Mitt problem med detta hus är att de som bor där är rent ut sagt vidriga dom har gröt kvar i diskhon sen igår morse, det är skräp överallt på möbler under möbler ÖVERALLT och idag så låg det en ner kissad blöja på köksgolvet när vi kom dit (kunden var fortfarande hemma och går förbi denna blöja flera gånger utan att reagera innan han gick hemifrån.) Samt att det luktar sopptipp i hela huset. Jag är inte världens renligaste men det är fan äckligt.

Så nu har jag fått skriva av mig lite.

 

Så en harmonisk bild idag.


Bild

En för mig ganska händelselös dag. Skriver i bloggen mest för att uppdatera med en till bild från vernissagen.

Vill föresten skryta med att den här bilden och bilden på min frus öga även kunde ses i helgen på Fotomässan.


1:a advent

Städdag och pyntdag det är 1:a advent så nu är hela hemmet julifierat som sig bör, julstämningen infann sig ganska snabbt med hjälp av julmusik. Dock så blev det inget julbak pga 2 små snormonster med extra gnällighet. Men på det stora en bra dag.

Sommrig bild som kontrast till all snö. Från vernissaget.


Barn och fotografering

Nu är den nya bloggdesignen här. Om ni ser den gamla så är det bara att uppdatera webbläsaren så dyker den nya upp.

Har umgåtts med mina små snormaskiner, medan frugan åkte på loppis och fyndade en massa barnkläder. Och ikväll har jag även hunnit fota min underbara fru i pälsmössa.

Har lekt lite med Kanaler och blandningslägen i PS.

Vi fortsätter med bilder från vernissaget. Förövrigt så stormtrivs freke i det nya vädret(snön.)


Fotomässan del 2

Idag rände jag på fotomässan, som vanligt väldigt mycket att titta/pilla på.
Extra roligt eftersom jag inte behövde betala för mig utan jag gick in som "NIKON utställare" Tack Linda.

Det ända problemet med fotomässan är att man blir lite lätt ha-galen. Jag vill ha nya objektiv, jag vill ha nytt kamerahus, jag vill ha massa studioutrustning, jag vill ha en ny datorskärm för bildredigering, osv.......... Men allt det man vill ha är självklart sjukt dyrt.

Jag funderar igen på att börja spela typ en Harry boy i veckan för att kunna vinna massa pengar och köpa massa fotogrejer, men jag vet att chansen att man vinner en massa pengar är rätt liten. Och om man vinner så finns det en massa annat man vill göra för pengarna. Men ändå....

Jag fick med en bild på fotointresses fotovägg på mässan, lite stolt blir man.

 



Från vernissaget. Namnet är rätt stavat efter dikten som döpt den.

Akuten

Idag har vi fått reda på att våran lilla Tili nu kan förflytta sig för egen maskin, jag märkte det när jag hittade henne på golvet efter middagsvilan när jag förväntade mig hitta henne i vagnen, det kändes inte helt OK. Så idag har vi vart på akuten med henne (inga fel på henne), fan snart har hon klippkort där.

 

Dagen till ära så blir det en bild på henne från vernissagen. Här är hon lugn.


Idioter

Mera snö och fler som inte kan köra bil. Idag har det även blåst en del (läs storm), vilket tar fram dom största idioterna som inte har vett nog att hålla lite avstånd. Jag har sett en hel del bilar som står längs vägarna där en idiot har kört in i arslet på bilen framför. Varför förstår inte folk att om det är halt och snöar så ska man hålla lite avstånd?

Syskon kärlek.


Snö och bilkörning.

Det snöar ute och folk kan fan inte köra bil. Nu har det snöat lite idag och direkt så börjar folk åka av vägen åt både höger och vänster. Har folk missat att det är vinter jag menar det är inte vinterns första snöfall, man har haft gott om tid att byta till vinterdäck eller är det bara jag som tycker det?

Eller har alla gått på det här om att friktionsdäck funkar? Är det halt få funkar de bättre än sommardäck men det säger faktiskt ingenting, nej dubb ska det vara.

En bild till från vernissaget dagen till ära.


Ny design inom kort.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska skriva så det får bli så här.

Ska få en ny blogg design fixad av Värmdömorsan som betalning för att jag fotade hennes familj.


Fotomässan

Snart e det fotomässa och i år så tänker jag låta NIKON bjuda mig efter som att jag fottar med en CANON och inte vill belasta deras ekonomi =).


Ytterligare en bild från mitt Vernisage.

Vernissage och fotografering

Igår gick mitt vernissage av stapeln med champagne och snittar. Tack Carro, Linda och Rami som fixade med allt (Jag fick hela arrangemanget i 30 år present av dem.) Det var skit kul fick massor av positiv respons även en del konstruktiv kritik vilket är uppskattat (det bästa sättet att utvecklas på enligt mig.)Nu tänkte jag fula mig lite och spara material genom att lägga upp en bild i taget från vernissagen.

 

Idag så var Värmdömorsan med familj över och röjde, blev fotograferade samt åt middag.

 


Steampunk och vernissage

Igår så fotade jag min svägerska i steampunk inspirerade kläder, fick därmed testa mitt nya studiokitt i helfigur.Jag är väldigt nöjd med resultatet, det ända är att jag måste stryka bakgrunden jag använder till nästa fotosession nu på lördag (så jag slipper sitta lika mycket i Photoshop). Då Värmdömorsan med familj kommer över och blir fottade.

I morgon så går mitt vernissage som jag fick i 30 års present av stapeln, börjar bli lite nervigt nu.

 

 


Förklaring

Alla bilder på mina barn som jag lägger upp här kommer att vara vattenmärkta.
Resten kommer jag nog skita i att göra något åt.Mina flinisar.

Ego

Nu har jag också skaffat mig en ego ventil där jag kommer lägga upp bilder på vad som händer i mitt liv och för att börja så tänker jag lägga upp en bild på mina tvillingar som är en av anledningarna till varför jag startade denna blogg.

RSS 2.0